Categories: ΚΛΠ

Μια οπτικοακουστική εμπειρία της Vans έρχεται στο φετινό Plisskën Festival

To Σαββατοκύριακο 11 & 12 Σεπτεμβρίου η Vans παρουσιάζει ένα αποκλειστικό οπτικοακουστικό θέαμα με πρωταγωνιστές τη μουσική και τη δημιουργική έκφραση. Το EVDNT LIVE θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αποκλειστικά στο Plisskën Festival, για δύο βραδιές, με special guests το μουσικό project Born In Flamez (dj set) και τον Μoose (live act) στη σκηνή της Τεχνόπολης. 

Τα θεαματικά loud and clear visuals της Vans θα γεμίσουν το stage, αντλώντας έμπνευση από hi-fi δίσκους βινυλίων που απεικονίζονταν σε 8-bit logos των 80s & 90s και θα δημιουργούνται αυτόματα, αποκωδικοποιώντας τον ήχο και μετατρέποντάς τον σε εικόνα.

11 Σεπτεμβρίου @ 20:00 | EVDNT Live x Plisskën Festival

Με επιρροές από deconstructed pop, club sounds, lofi και grime μέχρι και κλασική μουσική, τo project Born in Flamez ξεπερνά τα όρια των μουσικών genres και παρουσιάζει ένα νέο υβριδικό live show. 

12 Σεπτεμβρίου @ 20:00 | EVDNT Live x Plisskën Festival

Ο Moose, μέλος των ATH Kids, έχει τραβήξει την προσοχή όλης της ελληνικής ραπ σκηνής, για τον ασύγκριτο ρυθμό, τη χροιά και τη μελωδικότητα του.

Βe There for a Loud & Clear experience!

Το μοναδικό EVDNT LIVE εμπνέεται από το νέο & καινοτόμο lifestyle μοντέλο της Vans EVDNT UltimateWaffle, με ρίζες στη σκηνή του skateboarding και επαναστατική τεχνολογία για την απόλυτη καθημερινή lifestyle επιλογή. 

Mάθε περισσότερα για το EVDNT LIVE event εδώ & μη χάσεις αυτή την εμπειρία!

Αν δεν προλάβεις το εισιτήριο σου,θα μπορείς να παρακολουθήσεις το EVDNT LIVE αλλά και επιλεγμένα acts του Plisskën Festival line-up, μέσω live stream powered by Vans, από όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Stay tuned στις πλατφόρμες του Plisskën Festival για να μάθεις περισσότερα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA