Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ιστορία γράφεται φέτος στα καφεκοπτεία Coffee Island με πρωταγωνιστές αγαπημένες γιορτινές γεύσεις, αρώματα και πρωτότυπες ιδέες δώρων

Η γευστική χριστουγεννιάτικη ιστορία μας λοιπόν ξεκινά από το espresso bar. Εκεί η ομάδα των Coffee Experts μας βάζει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα δημιουργώντας αρχικά, τον Jingle Blend, τον εορταστικό Microfarm Project καφέ. 100% Specialty Arabica, με προέλευση από τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία, έρχεται να βάλει το γιορτινό twist στο καθημερινό σου ρόφημα με το κακάο, το σύκο και το μοσχοκάρυδο να είναι τα χαρακτηριστικά του αρωματικού του προφίλ.

Από τη χριστουγεννιάτικη γκάμα δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εορταστικά ροφήματα. Jingle Latte, είναι το όνομα του απολαυστικού, limited-edition ροφήματος που συνδυάζει τη γεύση του espresso με πλούσια σοκολάτα σύκο με μέλι και λαχταριστή σαντιγί. Το limited ρόφημα σοκολάτας, Jingle Chocolate σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο καθώς συνδυάζει τις πλούσιες γεύσεις του κακάο και σύκου με μέλι, πάντα με το λαχταριστό topping σαντιγί και τα κατάλληλα sprinkles.

Την ίδια στιγμή, τα χαρούμενα ξωτικά της Coffee Island έχουν φροντίσει να μοσχοβολήσει το σπίτι και το γραφείο Χριστούγεννα. Απολαύστε τον υπέροχο συλλεκτικό καφέ φίλτρου, Speculoos και παρασυρθείτε από το άρωμα μπισκότου, κανέλλας και μπαχαρικών ενώ μη ξεχνάτε πως τον Microfarm Project, Jingle Blend, μπορείτε να τον βρείτε και στο καφεκοπτείο. 

Το πρωινό όμως κάτω από το δέντρο επιβάλλει συνοδεία μυρωδάτου carrot cake με λευκό γλάσο και καρυκεύματα ή χειροποίητης κολοκυθόπιτας, με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά, γλυκιά κολοκύθα και σταφίδα. Αν πάλι προτιμήσεις να απολαύσεις το πρωινό σου περπατώντας στη στολισμένη πόλη θα χρειαστεί σκέψη για να διαλέξεις ανάμεσα στο μπισκοτένιο αστέρι, με καραμέλα και επικάλυψη σοκολάτας, το ρολό ταχίνι, με το αγαπημένο superfood όπως δεν έχεις ξανα-απολαύσει καθώς και την μπάρα με καραμέλα.

Τη λαχταριστή γκάμα έρχονται να συμπληρώσουν αγαπημένα εδέσματα. Tα παραδοσιακά κουραμπιεδάκα, με αμύγδαλο ή καραμέλα, και τα μελομακάρονα, μελωμένα και πασπαλισμένα με φρέσκο καρύδι.   

Δυο ακόμα γευστικές εκπλήξεις έρχονται να βάλουν την τελευταία πινελιά στο γιορτινό πρωινό. Λαχταριστό stollen, φτιαγμένο με την αυθεντική γερμανική συνταγή, εμπλουτισμένο με πάστα αμυγδάλου, πορτοκάλι, σταφίδες και καρυκεύματα και πασπαλισμένο με ζάχαρη & αφράτο panettone, επίσης βασισμένο στην αυθεντική ιταλική συνταγή, με bitter σοκολάτας. 

H Limited edition συλλογή φυσικά συμπληρώνεται και με εορταστικά accessories. Πρόλαβε τη συλλεκτική κούπα, που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος έχει μοναδικό σχέδιο ενώ ολοκλήρωσε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με το γιορτινό κερί που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίοδο.

Και καθώς οι ημέρες για την ανταλλαγή των δώρων πλησιάζουν, στα Coffee Island έχεις τη δυνατότητα να «παίξεις» με όλα αυτά τα υπέροχα αρώματα, τους γευστικούς συνδυασμούς και τις χαρούμενες συσκευασίες, προσφέροντας μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σου.

Φυσικά Χριστούγεννα χωρίς δώρα και εκπλήξεις δε γίνεται. Μείνε συντονισμένος στο Instagram της Coffee Island @Coffee_Island_Official και από τις 13 έως και τις 17 Δεκεμβρίου, διεξάγεται διαγωνισμός που κληρώνει υπέροχα Coffee Island δώρα.  

Γράψε τη δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία, και απόλαυσε το άρωμα των Χριστουγέννων σε ένα από τα καφεκοπτεία Coffee Island ή παραγγέλνοντας μέσα από το CoffeeIsland.gr & το MyCoffeeIsland App.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA