Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.03.2021

Αύριο μπορείτε να «βρεθείτε» σε μια συναυλία με τους Tendts στο MOMus

O Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης καλωσορίζει το 2021 με την ηλεκτρονική μουσική των Tendts, διοργανώνοντας ένα διαδικτυακό πάρτι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

2021 @MOMus»

Live Streaming συναυλία με τους Tendts!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, 19:00

O Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus) καλωσορίζει το 2021 με ευχές και την ηλεκτρονική μουσική των Tendts στην καθιερωμένη γιορτή για τη νέα χρονιά, διοργανώνοντας διαδικτυακή συναυλία-partyτην Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ώρα 19:00 σε μετάδοση live streaming από την επίσημη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook, καθώς και στο κανάλι του MOMus στο YouTube. 

Η ηλεκτρονική μουσική αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα είδη μουσικής στον κόσμο, ενώ την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα αναδεικνύεται μια από τις πλέον παραγωγικές χώρες στο είδος αυτό. Οι Tendts (Χρήστος Παπαδάκης, Φώτης Παπαδάκης, Ηλίας Σμήλιος) στις live εμφανίσεις τους πραγματώνουν μια μίξη από psychedelic, space disco, african acid και rave ξεδιπλώνοντας ένα πραγματικά πολυδιάστατο μουσικό σύμπαν μπροστά στο κοινό τους. Αγκαλιά με τα κόνγκας, τα σύνθια, τις κιθάρες και τα drummachines τους οι διαγαλαξιακοί ταξιδιώτες είναι εκεί και έτοιμοι να κάνουν τα πόδια αλλά και το μυαλό των ακροατών τους να εκραγούν!

Οι Tendts έχουν φιλοξενηθεί σε live events και φεστιβάλ στην Ευρώπη -με αποκορύφωμα αυτό του Sonar Festival ως εκπρόσωποι του We Are Europe- και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Tim Sweeney, Daphni, Death in Vegas, Palmbomen II, BadBadNotGood, οΟοΟΟ, Kink κά.

Έχουν κυκλοφορήσει επτά ep’s (σε βινύλιο, κασέτες αλλά και ψηφιακά), όπου το τελευταίο «Cosmic Swimmer» βγήκε στο επιδραστικό label Public Release του San Francisco συνοδευόμενο με τρία remixes φωτιά από τους Soulwax, Kim Ann Foxman και Eric Duncan. To πρώτο τους άλμπουμ «Cheap Poetry» ήρθε το 2015 μέσω τις Fair Weather Friends. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 2019 πήραν την μεγάλη απόφαση να κάνουν την δική τους δισκογραφική T.A.F. recordings (Tendts And Friends) από την οποία κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2020 το δεύτερο άλμπουμ τους «Faith». Τα τελευταία πέντε χρόνια οι Tendts διαλέγουν μουσικές και μιλούν για τους αγαπημένους τους δίσκους στη δίωρη μηνιαία εκπομπή (Monthly Residency) που έχουν στο ραδιόφωνο του Paranoise.

LINKS

TENDTS: http://www.tendts.com/

MOMus FB: https://www.facebook.com/MomusMuseums

MOMus YouTube: https://bit.ly/39LlCKv

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.