Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Μετακόμισε από τη Σκωτία στη Νότια Κορέα για να βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο της συγκρότημα

Η Στέφανι (Stephanie Fairfield) ανήκει στη «στρατιά» (ARMY) των BTS.

Η αγάπη της για το επταμελές συγκρότημα αγοριών της K-pop είναι τόσο βαθιά που μετακόμισε από τη Σκωτία στη Νότια Κορέα, μόνο για είναι πιο κοντά τους. 

«Μία μέρα που έψαχνα στο YouTube βρήκα το τραγούδι No More Dreams των BTS. Είδα το βίντεο και από εκείνη τη στιγμή κόλλησα. Χάρη στους BTS είμαι εδώ» ανέφερε η Στέφανι στο BBC.

H 23χρονη βρήκε δουλειά ως δασκάλα αγγλικών σε ένα σχολείο και άρχισε να μαθαίνει κορεατικά.

«Έχω μάθει λίγα κορεατικά κυρίως λόγω των BTS. Θέλω να καταλαβαίνω τους στίχους και τι ακριβώς τραγουδούν» εξήγησε.

Το boy band της κορεατικής ποπ σκηνής BTS, γνωστοί επίσης ως Bangtan Boys ή Beyond The Scene ή Bulletproof Boy Scouts ή Bangtan Sonyeondan είναι δημοφιλέστερο μουσικό σχήμα στην πατρίδα τους με θαυμαστές σε όλον τον πλανήτη.

Η επιτυχία τους, 21st Century Girls, είναι ένα από τα πιο φεμινιστικά τραγούδια της K-pop. Τα περισσότερα τραγούδια τους μιλούν για τη μοναξιά, το άγχος και την ισότητα των φύλων.

Η Στέφανι ανέφερε ότι βιώνει δυσκολίες λόγω της απόφασής της να μετακομίσει στη Νότια Κορέα, ότι της λείπουν η οικογένειά της, οι φίλοι και το αγόρι της, ο Σαμ.

Αλλά βρίσκεται κοντά στους ήρωές της. Η μπάντα έχει 13 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και εκτόπισε τον Τζάστιν Μπίμπερ από τον «θρόνο» του Κορυφαίου Καλλιτέχνη στα Social Media, στον οποίο παρέμενε επί έξι χρόνια, στα περσινά βραβεία Billboards.

Η Στέφανι, σύμφωνα με το BBC έχει ήδη παρακολουθήσει δύο συναυλίες του αγαπημένους της συγκροτήματος από τότε που έφθασε στη Σεούλ, τον περασμένο Οκτώβριο και αναμένει την επόμενη εβδομάδα να τους δει στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων της Σεούλ.

«Είμαι στη «στρατιά» που είναι ένα fan club των BTS και είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει κάποιος μέλος» τόνισε.

Αν είσαι στο fan club έχεις πρόσβαση σε εισιτήρια για τις συναυλίες προτού διατεθούν προς πώληση και εξαφανιστούν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι BTS είναι οι RM, J-Hope, Suga, Jin, Jimin, V and Jungkook, οι οποίοι τραγουδούν και χορεύουν.

Το γκρουπ έκανε ντεμπούτο το 2013 και εδραιώθηκαν στην ποπ σκηνή της Νότιας Κορέας με τέσσερα άλμπουμ και πέντε EP.

Μετά από την εμφάνισή τους στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία τον Νοέμβριο του 2017 οι BTS κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο engagement στο Twitter, συγκέντρωσε κατά μέσο όρο περίπου 252.200 retweets ανά tweet.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA