Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.07.2022

Μετακινηθείτε χωρίς μετρητά, γρήγορα, και με μοναδικά προνόμια, με την MasterCard και την UBER

Από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2016, οι μετακινήσεις με την uberX γίνονται πιο γρήγορες, εύκολες και οικονομικές, με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας MasterCard®
Μετακινηθείτε χωρίς μετρητά, γρήγορα, και με μοναδικά προνόμια,  με την MasterCard και την UBER

 

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2015 – Η MasterCard και η Uber επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών MasterCard®, προσφέροντάς τους προνόμια και εκπτώσεις για τις μετακινήσεις τους στην Αθήνα, με τη χρήση της νέας υπηρεσίας uberX.

Από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2016, οι μετακινήσεις με την uberX γίνονται πιο γρήγορες, εύκολες και οικονομικές, με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας MasterCard® για την πληρωμή της διαδρομής (χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη).

Διαθέσιμη για iOS, Android, Windows & Blackberry, η νέα υπηρεσία για την Αττική uberX, προσφέρει στους χρήστες καθημερινά αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση, προτρέποντάς τους να μετακινηθούν καλύτερα, γρηγορότερα και φθηνότερα από το να οδηγούν το δικό τους αυτοκίνητο μέσα στην πόλη.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους καρτών MasterCard®, εγγεγραμμένους χρήστες της υπηρεσίας uberX, αλλά και νέους χρήστες που θα κάνουν την πρώτη τους διαδρομή μέσω της υπηρεσίας.

Μπείτε τώρα στο t.uber.com/mastercardgr, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία uberX με κάρτα MasterCard® μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, απολαύστε τις εξόδους χωρίς άγχος και κερδίστε:

Αν είστε ήδη uberX rider, η MasterCard και η Uber κάνουν δώρο €3 στο κόστος της επόμενης μετακίνησης, χρησιμοποιώντας απλά την κάρτα σας MasterCard® για την πληρωμή της υπηρεσίας και ενεργοποιώντας τον κωδικό MASTERCARD. Η προσφορά ισχύει για κάθε διαδρομή που θα πραγματοποιήσετε μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου, χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό μετακινήσεων.

Αν πάλι είστε νέος χρήστης, κάντε την εγγραφή σας στην υπηρεσία uberX, ενεργοποιήστε τον κωδικό MASTERCARD20 και απολαύστε έκπτωση μέχρι και €20 για την πρώτη σας μετακίνηση, επιλέγοντας να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας MasterCard® ως τρόπο πληρωμής.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.