Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.01.2021

ΜέΡΑ25 κατά Λοβέρδου: «Χρειαζόμαστε διεισδυτικές, ψύχραιμες φωνές σαν τη δική του»

«Που είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή σαν "αυθεντικό λαϊκό κίνημα" κι έβγαλε βιβλίο για το πώς ονειρευόταν να δείρει Πρωθυπουργό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα μετά την ανάρτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για τους οπαδούς του Τραμπ.

Επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο εξαπολύει το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι «χρειαζόμαστε διεισδυτικές, ψύχραιμες φωνές σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο, που είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή σαν “αυθεντικό λαϊκό κίνημα” κι έβγαλε βιβλίο για το πώς ονειρευόταν να δείρει Πρωθυπουργό. Κι αυτό για να συγκρίνει τους ομοϊδεάτες των “Μακεδονομάχων” που εισέβαλαν στο Κογκρέσο με τις μαζικές ειρηνικές ανοιχτοδημοκρατικές συνελεύσεις των πολιτών που αντιστέκονταν στους πραξικοπηματικούς διορισμούς Τραπεζιτών ως “Πρωθυπουργούς”».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην Ουάσιγκτον, με τους διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ να εισβάλλουν και να προκαλούν επεισόδια μέσα στο Καπιτώλιο, κάνοντας λόγο για τη «μάστιγα των αγανακτισμένων».

«Η μάστιγα των αγανακτισμένων χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.