Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
30.07.2021

Οι Mastodon στο φεστιβάλ Heavy by the Sea (και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη)

Το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται.

Πέρυσι έγινε της κακομοίρας (με την καλή έννοια) κυρίως με τους Deftones, και στοιχηματίζουμε ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και φέτος με το φεστιβάλ για όσους λατρεύουν το σκληρό ήχο. To πρώτο όνομα του line up μόλις ανακοινώθηκε και είναι οι φοβεροί και τρομεροί Mastodon. Ακολουθεί το πλήρες…διάγγελμα της διοργανώτριας εταιρίας:

To Heavy By The Sea Festival, το σημαντικότερο φεστιβάλ του σκληρού ήχου της χώρας, φέτος μεγαλώνει και θα πραγματοποιηθεί σε δύο πόλεις: στη Θεσσαλονίκη στις 2/9 στο Principalκαι στην Αθήνα στις 3/9 στο Gazi Music Hall.
 
Το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται από το φετινό line-up του Heavy By The Sea Festival είναι οι Mastodon!
 
Τους έχουν αποδώσει τον τίτλο της κορυφαίας metal μπάντα της νέας χιλιετίας, τον οποίο οι Troy Sanders, Brent Hinds, Bill Helliher και Brann Dailor έχουν κερδίσει με το σπαθί τους. Τα έξι άλμπουμς που έχουν κυκλοφορήσει στην καριέρα τους είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, συνδυάζοντας τόσα πολλά μουσικά στοιχεία, ώστε να μην μπορεί καν να ενταχθεί σε κάποια από τις κατηγορίες/ετικέτες που χρησιμοποιούν οι κριτικοί. Με αυτόν τον πρωτότυπο ήχο τους, ηγήθηκαν της «νέας σκηνής του heavy metal”, ανανεώνοντας γόνιμα ένα μουσικό είδος που είχε πια κορεστεί.
 
Το κοινό τους ανεβάζει τους δίσκους τους στο top10 του αμερικάνικου chart, καθώς και πολλών άλλων χωρών. Τα μεγαλύτερα περιοδικά του σκληρού ήχου τους προσφέρουν τα σημαντικότερα βραβεία τους (Metal Hammer, Kerrang, κλπ), ενώ  έχουν φτάσει ακόμα και στις υποψηφιότητες για βραβεία Grammy.
 
Το μεγαλύτερο παράσημό τους, όμως, είναι ότι παρά την ολοένα αυξανόμενη φήμη τους, στις ζωντανές εμφανίσεις τους συνεχίζουν να είναι σαρωτικοί. Η φοβερή ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής επιβεβαιώνει τον αληθινό δεσμό που έχουν με τους οπαδούς τους, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι κάθε βράδυ βλέπουν ένα πραγματικά κορυφαίο συγκρότημα στην καλύτερη στιγμή του. 
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες line-up του Heavy By The Sea Festival.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
25 Ευρώ – early bird tickets 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845

http://youtu.be/yR7icis_13M

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.