Categories: ΥΓΕΙΑ

Η MasterCard και το e-FOOD κάνουν τις καθημερινές online παραγγελίες σας πιο απολαυστικές!

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2016 – Η MasterCard και το e-FOOD συνεργάζονται για να κάνουν τις παραγγελίες σας πιο λαχταριστές και πιο εύκολες, επιβραβεύοντας κάθε μέρα τυχερούς κατόχους καρτών MasterCard®.

Από τις 7 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου 2016, οι παραγγελίες με κάρτες MasterCard® από το e-FOOD κάνουν το καθημερινό φαγητό ή καφέ, μία πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο απολαυστική εμπειρία.

Κάθε μέρα 1.000 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν €3 στην επόμενη παραγγελία τους, απλά χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα MasterCard® (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη). Οι χρήστες του e-food.gr ή του e-FOOD mobile app έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4.300 καταστήματα σε 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και η MasterCard έρχεται να κάνει τη διαδικασία των online αγορών, πιο διασκεδαστική, ανταμείβοντας τους κατόχους καρτών της.

Μπείτε τώρα στο e-food.gr, ή στο e-FOOD mobile app για iOS ή Android, χρησιμοποιήστε την κάρτα σας MasterCard και απολαύστε το επόμενο γεύμα σας πιο οικονομικά.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Για εμάς είναι σημαντικό οι κάτοχοι καρτών MasterCard® να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν συνεχώς δυνατότητες που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και παράλληλα να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη μέσα από τη χρήση της κάρτας τους. Η συνεργασία μας με το e-FOOD, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών φαγητού, έχει σαν στόχο να ανταμείψει τους κατόχους καρτών MasterCard® για άλλη μία φορά, προσφέροντας παράλληλα μία νέα αγοραστική εμπειρία στην καθημερινή διαδικασία παραγγελίας φαγητού ή καφέ».

O Παμίνος Κυρκίνης, CEO του e-FOOD.gr δήλωσε σχετικά: «Για εμάς η συνεργασία με τη MasterCard χαρακτηρίζεται ως στρατηγικής σημασίας, καθώς η αύξηση των πληρωμών με χρεωστική η πιστωτική κάρτα αποτελεί σημαντικό στόχο της εταιρείας μας. Με αρωγό τη MasterCard, η οποία επιβραβεύει τους πελάτες της σε μια καθημερινή συνήθεια όπως η παραγγελία φαγητού ή καφέ, πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ καλό κίνητρο ώστε ένα σημαντικό ποσοστό από τις 1.000.000 παραγγελίες που εξυπηρετούμε σε μηνιαία βάση, να ολοκληρωθεί με online πληρωμή και όχι με μετρητά».

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα της MasterCard στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece και μείνετε συντονισμένοι γιατί με τις κάρτες MasterCard® όλα γίνονται πιο γρήγορα, σίγουρα και απλά!

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA