Categories: SOCIAL MEDIA

Η Μαντόνα ποστάρει γυμνή φωτογραφία της στο Instagram και δηλώνει ότι το γυμνό είναι τέχνη

Μια γυμνή φωτογραφία της, από τότε που ήταν 19 ετών, δημοσίευσε στo Instagram και το Twitter η Μαντόνα, θέλοντας να γιορτάσει το γυμνό ως μορφή Τέχνης.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο Twitter και το Instagram, η οποία όπως εξήγησε, είχε τραβηχτεί όταν σπούδαζε στην σχολή Χορού Martha Graham στην πόλη της Νέας Υόρκης σε ηλικία 19 ετών.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που τη δείχνει γυμνή με τον τίτλο του άλμπουμ της του 2015 «Rebel Heart» γραμμένο στο στήθος της, η 60χρονη πλέον Μαντόνα έγραψε ότι πόζαρε για καλλιτεχνικές σχολές προκειμένου να μπορεί να πληρώνει το ενοίκιό της.

«Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες πουλήθηκαν στο Playboy και στο Penthouse όταν έγινα διάσημη»πρόσθεσε. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε επίσης ότι πολλοί ήταν αυτοί που την επέκριναν γιατί είχε ποζάρει γυμνή. «Είπα στον Τύπο ότι δεν ντρέπομαι και αυτό έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο». Η Μαντόνα πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες αυτές την οδήγησαν αργότερα σε συνεργασίες με τους καλλιτέχνες Άντι Γουόρχολ και Κιθ Χάρινγκ.

Η επτά φορές βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια είπε επίσης πως είναι τώρα η υπερήφανη ιδιοκτήτρια τεσσάρων έργων ζωγραφικής που εμπνεύστηκαν από τις γυμνές αυτές φωτογραφίες και ότι της δόθηκαν ως γαμήλια δώρα από τον Γουόρχολ και τον Χάρινγκ. «Δεν μπορείτε να σταματήστε την τέχνη προσπαθώντας να την ντροπιάσετε. Η δημιουργία πάντα κερδίζει», κατέληξε.

Η ανάρτηση της Μαντόνα βρήκε θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που την επαίνεσαν καθώς δείχνει ότι δεν υπάρχει ενοχή ή ντροπή στο γυμνό σώμα. Ένας θαυμαστής της, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία: «Η τέχνη δεν έχει όρια, μόνο οι στενόμυαλοι χάνουν όλη την ομορφιά της τέχνης»«Κανείς δεν τα έχει καταφέρει όπως εσύ. Να είσαι περήφανη για όσα έχεις πετύχει», πρόσθεσε ένας άλλος.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA