Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Λοχίας κατέβασε τη μάσκα του και έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα

Πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης, όταν ένας λοχίας θέλησε να προχωρήσει σε συναλλαγή.

Ο άνδρας, αρχικά, φέρεται να αρνήθηκε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και όταν θέλησε να αποχωρήσει από το κατάστημα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου. Υπάλληλοι της τράπεζας του ζήτησαν να μην φύγει από την έξοδο κινδύνου, διότι έχει συναγερμό, με αποτέλεσμα ο άνδρας να αντιδρά. «Δεν μπορείς να μου μιλάς» φέρεται να είπε ο λοχίας σε υπάλληλο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο militaire.gr, σηκώνοντας μάλιστα και το χέρι του απειλητικά προς εκείνη. Τότε, παρενέβησαν οι παρευρισκομένοι. 

Ο 40χρονος, όμως, ήταν απτόητος και κατέβασε τη μάσκα του, φτύνοντας την υπάλληλο σε λαιμό και μπλούζα. Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει, ενώ η κοπέλα πανικοβλήθηκε.

Τέσσερις άνδρες κυνήγησαν τον λοχία και τον ακινητοποίησαν λίγα μέτρα μακριά από την τράπεζα. Στο αστυνομικό τμήμα αποκαλύφθηκε ότι υπηρετεί στον στρατό ως λοχίας. Ο ίδιος φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι είναι ψυχικά ασταθής. Εις βάρος του άνδρα υποβλήθηκε μήνυση τόσο από την υπάλληλο,  όσο και την τράπεζα.  Ο 40χρονος Λοχίας συνελήφθη και κρατείται μέχρι ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας να ορίσει δικάσιμο για το Στρατοδικείο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας των αντικειμένων του, οι αστυνομικοί βρήκαν πιστοποιητικό εμβολίου και παραμένει άγνωστο γιατί δεν το έδειξε, όταν του ζητήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας φαίνεται να είχε αποχωρήσει από την έξοδο κινδύνου και την προηγούμενη ημέρα, προκαλώντας αναταραχή, όπως θυμούνται οι υπάλληλοι.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA