Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το ξύλο ίσως κάνει τα μίτινγκ πιο υποφερτά για τις γυναίκες [ΕΙΚΟΝΑ]

Η γερουσιαστής Σούζαν Κόλινς βρήκε μάλλον την λύση στο πρόβλημα όλων των γυναικών που συμμετέχουν σε ένα μίτινγκ και έχουν βαρεθεί να τις διακόπτουν οι άνδρες συνάδελφοί τους. 

Η Αμερικανίδα πολιτικός φιλοξένησε στο γραφείο της γερουσιαστές των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών, προκειμένου να συζητήσουν για τον προϋπολογισμό και για να αποφύγει να μιλάνε ο ένας πάνω στον άλλο ή να διακόπτουν συνέχεια έθεσε έναν όρο. Μπορούσε να μιλήσει μόνο όποιος κρατούσε το «ξύλο της ομιλίας», ένα διακοσμημένο κομμάτι ξύλο από την Αφρική, το οποίο δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που το κρατάει να μιλάει και απαγορεύει στους άλλους να τον διακόψουν εκτός και αν τους δοθεί το ξύλο.

Μπορεί η όλη η διαδικασία να μοιάζει λίγο παιδιάστικη, είναι όμως μια πρακτική που ακολουθούσαν στο παρελθόν πολλές φυλές ινδιάνων των ΗΠΑ και θα έλυνε το μόνιμο πρόβλημα των γυναικών που κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης διακόπτονται συνέχεια από τους άνδρες που συμμετέχουν επίσης. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες ανταμείβονται περισσότερο και συχνότερα από τις γυναίκες, ακόμα και αν έχουν πετύχει ακριβώς τους ίδιους στόχους. 

Πηγή

POPAGANDA