Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 13χρονος φέρεται να βίασε συνομήλική του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού από έναν συνομήλικό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος φέρεται να εξανάγκασε την ανήλικη να συνευρεθούν ερωτικά, την ώρα που παρόντες στο συμβάν ήταν και άλλοι συνομήλικοί τους. Τα όσα έλαβαν χώρα απαθανατίστηκαν, μάλιστα, μέσω κινητού τηλεφώνου σε βίντεο, το οποίο φέρεται να έφτασε στην κατοχή και άλλων ανηλίκων.

Ο 13χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, ωστόσο δεν κρατήθηκε από τις Αρχές λόγω της ανηλικότητάς του. Εντούτοις, θα βρίσκεται υπό την εποπτεία επιμελητή ανηλίκων.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές προς βραδινές ώρες, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα σε πάρκο της πόλης του Ηρακλείου. Η υπόθεση έφτασε ενώπιον των Αρχών όταν το βίντεο στο οποίο «αποτυπώνονταν» οι ασελγείς πράξεις υπέπεσε στην αντίληψη του μεγαλύτερου αδερφού της 13χρονης. Ο ίδιος φέρεται να ενημέρωσε τους γονείς τους κι εν συνεχεία ανέλαβε δράση η ΕΛ.ΑΣ. και οι δικαστικές Αρχές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω βίντεο εστάλη και σε άλλους ανηλίκους από τους 13χρονους μαθητές. Εξάλλου, όπως φαίνεται, ο 13χρονος φέρεται, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιούσε το βίντεο εάν η ίδια δε δεχόταν να επαναληφθούν τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή.

Όταν τελικά ο αδερφός της 13χρονης είδε το επίμαχο βίντεο, ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ τους γονείς του. Ακολούθησε προχθές Τρίτη του Πάσχα καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου από την οικογένεια του κοριτσιού. Εκεί οδηγήθηκαν και οι 5 ανήλικοι οι οποίοι φέρονται να ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Το 13χρονο αγόρι το οποίο κατέθεσε ενώπιον αστυνομικών, αλλά και εισαγγελέα και ανακριτή, έδωσε τη δική του οπτική αναφορικά με το πώς συνέβησαν τα γεγονότα. Πλέον, ο ανήλικος βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της βίας και της διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Πρόκειται για ιδιαίτερης βαρύτητας κατηγορία, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά-εφήβους!

Ο 13χρονος, όπως και οι υπόλοιποι ανήλικοι επέστρεψαν, πάντως, στα σπίτια τους. Ο πρώτος θα βρίσκεται υπό την εποπτεία επιμελητή ανηλίκων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό συνεχίζεται.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA