Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
12.06.2021

Κορωνοϊός: Ανοίγουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου και τα θερινά σινεμά στις 21 – Η εισήγηση των ειδικών

Οι ειδικοί συνεδριάζουν για τα επόμενα βήματα της χαλάρωσης του lockdown, ενώ η πρότασή τους προβλέπει και την έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός.

«Πράσινο φως» για το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου και ακολούθως των ερασιτεχνικών αθλητικών δραστηριοτήτων στις 17 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων στις 21 του μηνός, έδωσε η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ειδικοί συνεδριάζουν για τα επόμενα βήματα της χαλάρωσης του lockdown και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρότασή τους προβλέπει και την έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός.

Οι αθλητικές ακαδημίες φαίνεται πως θα επαναλειτουργήσουν από τις 17 Μαΐου, σε ανοιχτούς χώρους και μόνο με μικρά, σταθερά γκρουπ το πολύ δέκα ατόμων.

Οι τελευταίες δραστηριότητες που θα ανοίξουν θα είναι τα θέατρα και οι συναυλίες, είτε στις 28 Μαΐου είτε την 1η Ιουνίου – σε κάθε περίπτωση μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Επί τάπητος έχει τεθεί και η επανεκκίνηση δημόσιων και ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, με την κυβέρνηση να προκρίνει ως ημερομηνία την 24η Μαΐου.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.