Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.09.2021

Κύμα αλληλεγγύης στου Ψυρρή – Συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη ανάγκης και τα μεταφέρουν σε Εύβοια και Πελοπόννησο

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Στην οδό Αριστοφάνους 12, στου Ψυρρή, έλαβε χώρα μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και βλέπουν τον τόπο τους να φλέγεται.

Κόσμος καταφτάνει κόσμος με σακούλες στα χέρια, άλλοι κατεβαίνουν για μια στιγμή με το αυτοκίνητο και δίνουν την συνεισφορά τους, ενώ συνεχώς μηχανάκια από online delivery αφήνουν παραγγελίες ανθρώπων που βρίσκονται με τον τρόπο τους δίπλα σε εκείνους που τους έχουν ανάγκη. Την ίδια ώρα εθελοντές φορτώνουν φορτηγά και βανάκια που ετοιμάζονται να κατευθυνθούν σε Εύβοια και Πελοπόννησο.

Από την πρώτη στιγμή, που φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν η αρχή ενός κρίκου στήριξης. Από εχθές το πρωί μέσα από λογαριασμούς των social media κοινοποιείται ο τρόπος που μπορούμε όλοι εμάς να γίνουμε μέρος της βοήθειας των πυρόπληκτων και στου Ψυρρή έχει στηθεί ένα κέντρο δράσης.

Οι ανάγκες είναι είδη φαρμακείου για εγκαύματα, παυσίπονα, ξηρά τροφή και σνακ, είδη προσωπικής υγιεινής αλλά και κούλερ και γάντια. Μέσα από τους λογαριασμούς στο Instagram @act4evoia και @act4peloponnese μπορείτε να δείτε τις ανάγκες που προκύπτουν.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.