Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ

Με τον Tom Hardy ως Mad Max στο εξώφυλλο, και κεντρικό αφιέρωμα στο σινεμά του τρόμου.

To μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε ποτέ σε περιοδικό για το σινεμά του τρόμου, όπως λένε οι ιθύνοντες του αγαπημένου περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, περιλαμβάνει μεταξύ πολλών κειμένων, αναλύσεων από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού αλλά και από guests συντακτικές πένες: 

-Αποκλειστικές (και απολαυστικές) συνεντεύξεις με τους μαέστρους του του κινηματογραφικού τρόμου, Τζον Κάρπεντερ, Ντάριο Αρτζέντο, Τζορτζ Ρομέρο.

-Χορταστική λίστα με τις 100 Καλύτερες ταινίες Τρόμου, τις κλασικές, τις άγνωστες, τις πιο αγαπητές και τις πλέον ανεξερεύνητες. 

Εκτός αυτού του αφιερώματος, στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε για τη θριαμβευτική επιστροφή ενός γνώριμου ήρωα με το νέο «Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής», συνέντευξη με τον πολυσυζητημένο σκηνοθέτη του νεο-νουάρ γκανγκστερικού δράματος «Τετάρτη 04:45», Αλέξη Αλεξίου, αλλά και ένα θρυλικό κείμεν του Μπάμπη Ακτσόγλου για τον Όρσον Ουέλς, που επαναδημοσιεύεται ως ελάχιστος φόρο τιμής στα εκατό χρόνια από τη γέννηση και τριάντα από τον θάνατό του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Για την ταινιοθήκη σας, τα δωράκια του ΣΙΝΕΜΑ είναι τα εξής: «Σλάβοϊ Ζίζεκ: Οδηγός Ιδεολογίας για Διεστραμμένους», της Σόφι Φάινς. Και «Κύριος Χ, Μία Ταινία για τον Λεός Καράξ» της Τέσα Λουίζ-Σαλομέ

Το τεύχος του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ κυκλοφορεί σε περίπτερα, στα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία και Πολιτεία, καθώς και τον κινηματογράφο Δαναό.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Αλεξίου στην Popaganda και τον Ιωσήφ Πρωιμάκη.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.