Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
12.06.2021

ΚΕΘΕΑ: Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, αυτές είναι οι προτάσεις των εργαζομένων

«Το Προσχέδιο της διοίκησης είναι σήμερα παρελθόν. Απορρίφθηκε από τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, αλλά κυρίως από την κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων.

Κατάθεση προτάσεων στο υπουργείο Υγείας , με ορίζοντα περίπου δύο μηνών για τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ από το Σύλλογο Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ ζητήθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου από την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, σε συνεννόηση με τον υπουργό Υγείας. Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων συναντήθηκαν με την υφυπουργό Υγείας και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στη συνάντηση αυτή, εξηγήθηκε τεκμηριωμένα στην πολιτική ηγεσία γιατί το Προσχέδιο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση οποιουδήποτε διαλόγου.

«Το Προσχέδιο της διοίκησης είναι σήμερα παρελθόν. Απορρίφθηκε από τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, αλλά κυρίως από την κοινωνία. Δεν υφίσταται πλέον ως προσχέδιο νόμου αλλά υποβαθμίστηκε σε εσωτερικό κείμενο, αντικείμενο επεξεργασίας μόνο για την επιτροπή που το συνέταξε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογός αποδέχεται την ευθύνη κατάθεσης προτάσεων και όπως σημειώνει «όλο το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει για μας μια ευκαιρία ουσιαστικού και δημοκρατικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς και κλειστές πόρτες, ώστε να διαμορφωθούν οι δικές μας προτάσεις, με τη ματιά μας στραμμένη προς το μέλλον και προς την ελληνική κοινωνία». Ο Σύλλογος Εργαζομένων θεωρεί «αυτονόητο ότι τα αποτελέσματα του όποιου διαλόγου διεξαχθεί τους επόμενους μήνες θα τεθούν υπό την τελική κρίση της Γενικής Συνέλευσης του ΚΕΘΕΑ». 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.