Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Κεραυνός χτύπησε το ιδιωτικό αεροπλάνο της Miley Cyrus

Τρομακτική η εμπειρία της Miley Cyrus στον αέρα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται εν μέσω περιοδείας στη Νότια Αμερική και το βράδυ της Δευτέρας είχε μία εμφάνιση στην Μπογκοτά.

Σήμερα θα εμφανιζόταν στην Παραγουάη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Asuncionico, αλλά το αεροπλάνο της, που μετέφερε το συγκρότημα, το πλήρωμά της, τους φίλους και την οικογένειά της, έπεσε σε κακοκαιρία, χτυπήθηκε από κεραυνό και o πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η Miley Cyrus μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από όσα συνέβησαν, αποκαλύπτοντας ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Η σημερινή της εμφάνιση στην Παραγουάη ακυρώθηκε, αλλά πρόκειται να παίξει στη Lollapalooza Brasil το Σάββατο.

«Για τους θαυμαστές μου και σε όλους όσοι ανησυχούν μετά το άκουσμα της είδησης για την πτήση μου στην Asunción: Το αεροπλάνο μας βρέθηκε εν μέσω μιας μεγάλης και απροσδόκητης καταιγίδας και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το πλήρωμά, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. Σας Αγαπώ». (Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA