Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.09.2022

Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική βία o Ρομπίνιο

Η ιταλική δικαιοσύνη θα μπορούσε να ζητήσει την έκδοση του ποδοσφαιριστή, αλλά το Σύνταγμα της Βραζιλίας αποτρέπει την έκδοση Βραζιλιάνων, ωστόσο το πιο πιθανόν είναι ο Ρομπίνιο να εκτίσει την ποινή σε φυλακή της χώρας του.
Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική βία o Ρομπίνιο

Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταδικαστεί για την ομαδική σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη κοπέλα το 2013 στο Μιλάνο, με τους δικηγόρους του να κάνουν σήμερα την τελευταία τους προσπάθεια για την αποφυγή ή μείωση της ποινής. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας ωστόσο αποφάνθηκε εναντίον του, επικυρώνοντας την ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Τα γεγονότα συνέβησαν στο Sio Café, ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο του Μιλάνου, τα ξημερώματα της 22ας Ιανουαρίου 2013. Ο Ρομπίνιο και πέντε φίλοι του κακοποίησαν σεξουαλικά τη νεαρή γυναίκα, με τον 29χρονο τότε παίκτη της Μίλαν να αρνείται τις κατηγορίες. Η υπόθεση αυτή τον ανάγκασε να επιστρέψει στη Βραζιλία και τη Σάντος για να αποφύγει τη δίωξη.

Η ιταλική δικαιοσύνη θα μπορούσε να ζητήσει την έκδοση του ποδοσφαιριστή, αλλά το Σύνταγμα της Βραζιλίας αποτρέπει την έκδοση Βραζιλιάνων, ωστόσο το πιο πιθανόν είναι ο Ρομπίνιο να εκτίσει την ποινή σε φυλακή της χώρας του.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.