Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
29.11.2020

Κακλαμάνης:«Τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια ελπίζω να μην ξαναπιάσουν στην πένα τους το δημόσιο σύστημα υγείας» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε στη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Δέκα» τα όσα λέγονταν για το Σύστημα Υγείας και είπε χαρακτηριστικά:

«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το  Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό  Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα».

Ο κ. Κακλαμάνης στάθηκε και στην απόφαση του Πρωθυπουργού για τις συναθροίσεις στις Εκκλησίες: «Προσυπογράφω από την αρχή μέχρι το τέλος τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της Εκκλησίας. Δεν είναι ώρα για να παίζουμε. Η Εκκλησία πρέπει να προσαρμοστεί στις επιταγές της επιστήμης».

Για τον κορoνοϊό και την κατάσταση στη χώρα μας, επισήμανε: «Σας μιλάω ως γιατρός. Πολύ σημαντικό, στα μέτρα υγιεινής, είναι ο καθημερινός αερισμός των διαμερισμάτων μας, ειδικά τώρα που μένουμε μέσα.  Δεν χρειάζεται εφησυχασμός, χρειάζεται αυτοπειθαρχία στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Αν το κάνουμε, το βήμα μεγαλύτερης αυστηριοποίησης των μέτρων δε θα χρειαστεί.  Το αποτέλεσμα των μέτρων που πάρθηκαν το Σάββατο θα φανεί μετά από 15 ημέρες. Αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα δούμε ότι έχει συμβεί μέχρι το Σάββατο».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.