Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τη Δευτέρα 22/2

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιες οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, όπου ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2 ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 ως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 22 βαθμούς κελσίου, με την ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί με ένταση από 3 ως 5 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 8 ως 21 βαθμούς, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα νότια βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 με 7 και πιθανώς τις πρωινές ώρες τοπικά και 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, αλλά στα δυτικά βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA