Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Jeff Bridges: Γιορτάζει τα 71α του γενέθλια και συνεχίζει να δίνει την μάχη με τον καρκίνο

O Dude δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να χαμογελά.

O σπουδαίος ηθοποιός Jeff Bridges ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες στο Twitter πως πάσχει από λέμφωμα και συνεχίζοντας ενημέρωσε πως η «πρόγνωση είναι καλή» και πως έχει ξεκινήσει θεραπεία. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιό είχε αναφέρει τα εξής: «Όπως θα έλεγε ο Dude… Καινούργια σκατά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί έχω μια σπουδαία ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή.»

Στο site του ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του και παράλληλα θα στηρίζει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις των No Kid Hungry και Edible Schoolyard Project. Ο ίδιος ανέφερε: «Αυτό το πράγμα με τον καρκίνο φέρνει πολύτιμα συναισθήματα, και ευγνωμοσύνη, και παλιομοδίτικη αγάπη, και πολλά απ’ αυτά, και με το παραπάνω. Είναι μεταδοτική όλη αυτή η αγάπη, σαν κάποιο είδος θετικού ιού. Αυτός ο καρκίνος με κάνει να εκτιμώ την θνητότητά μου, να εκτιμώ το εφήμερο».

Σε μια νέα του ανάρτηση στο Instagram, o ηθοποιός γιόρτασε στο σπίτι του τα 71α γενέθλια του και δήλωσε ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές του για τα μηνύματα συμπαράστασης που τον κάνουν να νιώθει πολύ καλύτερα.

Το λέμφωμα επηρεάζει το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και είναι μορφή καρκίνου απειλητική για τη ζωή σε πολλές περιπτώσεις. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.