Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.10.2021

Ηράκλειο: Συνελήφθη φυσικοθεραπεύτρια που είχε κλειδωθεί στο ΚΑΠΗ που εργάζεται, αντιδρώντας στην αναστολή εργασίας

Παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε η σύλληψη της.

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο φυσικοθεραπευτήριο του ΚΑΠΗ, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου της Κρήτης, όταν μια ανεμβολίαστη υπάλληλος, με ειδικότητα στη φυσικοθεραπεία, κλειδώθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο φυσικοθεραπευτήριο, μετά και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, καθώς συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας και αρνείτο να αποχωρήσει.

Η αναστάτωση έληξε μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία, με την συνδρομή εργαζόμενου του Δήμου Μινώα Πεδιάδoς, αφαίρεσε τμήμα της πόρτας του φυσικοθεραπευτηρίου και συνέλαβε την φυσικοθεραπεύτρια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική υπάλληλος είχε αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρέμενε στο εσωτερικό της. Στο ΚΑΠΗ είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο εισαγγελέας. Σημειώνεται ότι η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται πως ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» οι οποίοι, επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης, δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακαλώντας αποφάσεις θεσμικών φορέων όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική υπάλληλος, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί, τέθηκε σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ωστόσο παρουσιαζόταν καθημερινά στη θέση της στο Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο καθώς εντοπίστηκε σε έλεγχο.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.