Categories: ΚΛΠ

Η VANS γιορτάζει τη δημιουργική έκφραση, καθιερώνοντας μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπροσώπους της

Η Vans Checkerboard Day εξελίσει το “Off the Wall” ήθος, καθώς και το στόχο του brand να στηρίξει τη δημιουργική έκφραση, μέσω των βασικών πυλώνων της φιλοσοφίας του: action sports, τέχνη, μουσική & street culture. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα συσπειρώνει το community γύρω από την ιδέα ότι η δημιουργικότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ανθρώπινης φύσης και το αντίστοιχο δικαίωμα έκφρασής της ανήκει σε όλους. 

Με στόχο να ενισχύσει έμπρακτα τη δημιουργικότητα, η Vans θα προσφέρει $1 εκατομμύριο από τις παγκόσμιες πωλήσεις της -μέσω των ιδιόκτητων καταστημάτων λιανικής πώλησης και του vans.comστο imagination.org, με την υποστήριξη του ιδρύματος Two Bit Circus. Με μια σειρά από activations, events, brand touchpoints και ενέργειες που αναδεικνύουν και συνδέουν local communities, οι fans της Vans είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτό το όραμα του brand, πριν τη #VansCheckerboardDay και να γιορτάσουν μαζί με τη Vans. 

“Η συνεργασία με τη Vans, ως φιλανθρωπικός συνεργάτης για το 2019 και την Vans Checkerboard Day, είναι μια εξαιρετική και ταυτόχρονα σεμνή ευκαιρία για εμάς” δήλωσε ο Nirvan Mullick, ιδρυτής της Imagination.org.Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες για τις επόμενες γενιές, η δημιουργικότητα στα παιδιά φαίνεται να φθίνει. Μέσω της Vans Checkerboard Day και της σημαντικής δωρεάς της Vans στον σκοπό μας, συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος εντοπίζοντας, προωθώντας και χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα στα παιδιά σε όλο τον κόσμο”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Vans Checkerboard Day, vans.com/checkerboardday

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή
Tags: vans