Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.10.2022

Η United We Fly διοργανώνει ένα open dj set με το Παιδί Τραύμα πλαίσιο του φεστιβάλ «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home»

Το Παιδί Τραύμα θα επιμεληθεί τη μουσική για μια street βραδιά γεμάτη urban μουσικές επιλογές που θα "κρατήσουν κοντά" κάθε περαστικό στο πεζόδρομο της Νικίου, έξω από το σπίτι της «σχεδίας».
Η United We Fly διοργανώνει ένα open dj set με το Παιδί Τραύμα πλαίσιο του φεστιβάλ «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home»

Στο πλαίσιο του 2ου καλοκαιρινού φεστιβάλ «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» η United We Fly διοργανώνει ένα open dj set με το Παιδί Τραύμα, το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου! Το Παιδί Τραύμα θα επιμεληθεί τη μουσική για μια street βραδιά γεμάτη urban μουσικές επιλογές που θα “κρατήσουν κοντά” κάθε περαστικό στο πεζόδρομο της Νικίου, έξω από το σπίτι της «σχεδίας».

«Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Κι όσο και αν μοιάζει φυσικό δεν είναι. Γιατί δεν είναι αυτονόητο για όλους ότι θα μένουν σε μια πολυκατοικία ή σ’ ένα σπίτι. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα υπάρχει μια στέγη που θα τους περιμένει. Σε μια κοινωνία που φροντίζει για κάθε λογής κοινωνικό αυτοματισμό, ο «αυτοματισμός» της στέγης για όλους, έχει μείνει πίσω. Ας τον φέρουμε μπροστά, στηρίζοντας το έργο του περιοδικού δρόμου “σχεδία”», επισημαίνει στη «σχεδία» ο ταλαντούχος μουσικός.

Με αυτόν τον τρόπο η United We Fly συνεχίζει την συνεργασία της με την ομάδα του περιοδικού δρόμου “Σχεδία” για 2η συνεχή χρονιά, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τους στόχους της. Μετά από τις δύο επιτυχημένες online συναυλίες “Encore”, που διοργανώθηκαν εν μέσω πανδημίας, το 2020 και το 2021, με το σύνολο των εσόδων τους την κάθε χρονιά να διατίθεται στην “Σχεδία”, η συνεργασία πλέον μεταφέρεται και στα ζωντανά events, φέρνοντάς μας όλους κοντά, μέσω της μουσικής!

Μια ακόμη καλοκαιρινή βραδιά υπόσχεται να μας θυμίσει όσα αγαπάμε στην Αθήνα, την μουσική και τους ήχους της!
 

INFO

ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑ 
LIVE dj set

Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 21:00
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.