Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ταινίες του Studio Ghibli έρχονται στο Netflix

Καλά νέα έρχονται από το Netflix για τους otakus μιας και η γνωστή πλατφόρμα streaming εξαγόρασε τα δικαιώματα σε 21 ταινίες του ιαπωνικού Studio Ghibli που θα διατίθενται σε όλες τις χώρες εκτός από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιαπωνία.

Το Netflix θα υποτιτλήσει τις ταινίες σε 28 γλώσσες και θα τις μεταγλωττίσει σε 20 γλώσσες. Ωστόσο στη συμφωνία του Netflix δεν θα περιλαμβάνεται η ταινία Grave of the Fireflies μιας και το Studio Ghibli δεν έχει τα δικαιώματα διανομής. 

Το πρώτο κύμα ταινιών έρχεται στο Netflix την 1η Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει τις ταινίες Castle in the SkyMy Neighbor TotoroKiki’s Delivery ServiceOnly YesterdayPorco RossoOcean Waves και Tales from Earthsea.

Tην 1η Μαρτίου στην πλατφόρμα θα προστεθούν οι ταινίες Nausicaä of the Valley of the WindPrincess Mononoke, My Neighbors the Yamadas, Spirited Away, The Cat Returns, Arrietty και The Tale of The Princess Kaguya. 

Τέλος, την 1η Απριλίου θα προστεθούν τα: Pom Poko, Whisper of the Heart, Howl’s Moving Castle, Ponyo, From Up on Poppy Hill, The Wind Rises, and When Marnie Was There. 

Arigato, Netflix.

Πηγή: theverge.com

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA