Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σειρά συναυλιών Parklife δίνει τη σκυτάλη στους Human Touch

Ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού, η σειρά συναυλιών Parklife δίνει τη σκυτάλη στους Human Touch, για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 21.00, το δημοφιλές συγκρότημα του David Lynch, του Σταύρου Λάντσια και του Γιώτη Κιουρτσόγλου ενώνει τους ήχους του με τη γενική ανάταση των ημερών, ξαναπιάνοντας το νήμα των live εμφανίσεων απ’ την αρχή. Oι συναυλίες στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζονται, ικανοποιώντας έτσι το κοινό αίτημα για live εκδηλώσεις και μουσική, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Με μια μακρόχρονη πορεία που ξεκινάει πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Human Touch θεωρούνται σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα στην Ελλάδα. Έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων που έχει σαν αφετηρία την τζαζ χωρίς ωστόσο να περιορίζεται σε αυτήν. Μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο κάθε μουσικός, η μουσική τους συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

David Lynch – τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου – ηλεκτρικό μπάσο (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon
Σταύρος Λάντσιας – πιάνο-πλήκτρα, τύμπανα, κλασσική κιθάρα, μελόντικα

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

Πέμπτη 15/07 | 21:00

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Εισιτήρια:
Ζώνη Α (γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€)
Ζώνη Β – μειωμένης ορατότητας (5€ για όλους)

Σημεία προπώλησης:
• ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services
• τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ
Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία των επισκεπτών & εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ εδώ.
Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA