Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Η Μητρόπολη Λάρισας τρολλάρει αντιεμβολιαστές διαδηλωτές κερνώντας τους σοκολατάκια

Οι αντιμβολιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της Μητρόπολης να στηθούν κινητές μονάδες εμβολιασμών έξω από τις εκκλησίες.

Προσφέροντας σοκολατάκια στους “πικραμένους” αντιεμβολιαστές απάντησε η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη έξω από τα γραφεία της.

Οι αντιμβολιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της Μητρόπολης να στηθούν κινητές μονάδες εμβολιασμών έξω από τις εκκλησίες.

Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη αναφέρει πως σέβεται την όποια άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων και ότι κάνει εντύπωση πως κάποιοι που δηλώνουν χριστιανοί, δεν έχουν πάει ποτέ σε ναούς.

Η Μητρόπολη μέσω της ανακοίνωσής της γνωτοσποιεί πως μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας των συγκεντρωμένων, τούς «μοίρασε σοκολατάκια για να μην φύγουν πικραμένοι».

Όλη η ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.

Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.

Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.

Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.