Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Μιλγουόκι Μπακς δίνουν ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε κάθε εισιτήριο του αγώνα με τους Νετς

Οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού συνεχίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνουν τη δική τους προσπάθεια προκειμένου να ενεργοποιήσουν περισσότερους πολίτες για να εμβολιαστούν. Σε συνεργασία με το σύστημα υγείας του Μιλγουόκι, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, θα διατεθεί σε φίλους των Ελαφιών η πρώτη δόση του εμβολίου.

Στις 2 Μαΐου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η ομάδα του υποδέχονται τους Νετς του Κέβιν Ντουράντ και όσοι οπαδοί της ομάδας της πόλης -ηλικίας 16 ετών και άνω- σπεύσουν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι, θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BionTech. Μάλιστα, στο γήπεδο Fiserv Forum θα έχει εγκατασταθεί ένα κινητό εμβολιαστικό κέντρο σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές του Μιλγουόκι που αμέσως μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης θα κλείνουν και το ραντεβού για τη δεύτερη δόση. 

Ο πρόεδρος των Μπακς, Πίτερ Φέιτζιν, τόνισε ότι «είναι μία πολύ κρίσιμη χρονική περίοδος, όπου όλοι μας πρέπει να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα. Ας το εκπληρώσουμε μαζί».

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά