Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Madrugada τον Απρίλιο του 2019 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 7 Απριλίου του 2019 στο 2019, ο Σίβερτ Χόγιεμ και η παρέα του από τη Νορβηγία, θα βρεθούν στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο. 

Από το 2000, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα, αυτή η σχέση μόνο να μεγαλώνει ξέρει… τόσο που «δεν χωρά πουθενά».
Με ιδιαίτερη χαρά και πολλή αγάπη ανακοινώνουμε σήμερα ότι η άνοιξη του 2019 θα φέρει δύο συναυλίες των Madrugada στη χώρα μας.
Το επιβλητικό Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena, την Κυριακή 7 Απριλίου στην Αθήνα και το αγαπημένο Principal Club Theater την Παρασκευή 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, θα είναι οι τόποι συνάντησης.
Το αθηναϊκό Tae Kwon Do arena ταιριάζει στο μέγεθος των Madrugada. αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν ειδικά στη Θεσσαλονίκη να εμφανισθούν στο Principal, για να γιορτάσουν ένα special occasion με αγαπημένους τους ανθρώπους, τα δέκατα πέμπτα γενέθλια του αγαπημένου brand name της Θεσσαλονίκης.
Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης