Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Kristen Stewart μιλάει για τη σεξουαλικότητά της

Αφού αποκάλυψε το περασμένο καλοκαίρι τη σχέση της με μία κοπέλα, η Κρίστεν Στιούαρτ αποφάσισε να πει και τους λόγους που την οδήγησαν να μιλήσει για την σεξουαλικότητα της. «Μου φάνηκε σημαντικό και επίκαιρο», είπε η 26χρονη ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Times.

Η πρώην σταρ του Λυκόφωτος αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή με τους θαυμαστές της λέγοντας ότι «λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα τόσα πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω μου, συνειδητοποίησα ξαφνικά πως –με την ιδιωτική μου ζωή- επηρεάζω μεγάλο αριθμό ανθρώπων με αυτό που είμαι».

«Ήταν μία ευκαιρία να δώσω μία γεύση από κάτι που ήταν τόσο δικό μου, να κάνω έστω και ένα ακόμα άτομο να αισθανθεί καλά με τον εαυτό του» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη προσοχή που είχαν δώσει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στη διαφορετική ματιά με την οποία είχαν προσεγγίσει τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Αν θεωρούσα την σεξουαλικότητα μου ότι δεν είναι η πρέπουσα, σαν κάτι που χρειάζεται βοήθεια, τότε θα την κρατούσα για πάντα μυστική. Αλλά τότε δεν θα μπορούσα να περπατήσω στο δρόμο κρατώντας το χέρι κάποιας, έτσι όπως με ακολουθούν παντού», είπε και πρόσθεσε ότι «όταν έβγαινα με τον Ρομπ, η δημοσιότητα ήταν εχθρός και αυτός δεν είναι τρόπος για να ζεις. Δεν ήταν αυτή η μεγάλη δήλωση, ήμουν όμως τόσο μπερδεμένη. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει το ποια είμαι».

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή