Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, κυκλοφόρησε το EP, The Lost και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι φαντάζεσαι

Όσοι είναι γνώστες του μουσικού ύφους που προτιμά και κυρίως της «στοιχειωμένης» συνεργασίας της με τους indie rockers, Manchester Orchestra και το καθηλωτικό Adagio του 2021, ξέρουν πως το soul funk r’n’b δεν είναι το στοιχείο της. Και το καλλιτεχνικό της γρασίδι πάνω στο οποίο προτιμά να ξαπλώνει.

Η νέα της δισκογραφική εργασία, το Ep The Lost, κυκλοφόρησε μέσω της Republic Records/ Universal, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και είναι διαθέσιμο από την Apple και το Spotify. Διαθέτει τρία τραγούδια, μεταξύ αυτών και το ομώνυμο, μια dreamy συνεργασία με τους Caamp, ένα folk συγκρότημα από τη Αθήνα του Οχάιο!

Στα επόμενα της σχέδια, είναι μια εμφάνιση στο SXSW Showcase, στο Austin, μέσα στον επόμενο μήνα και μια περιοδεία στην Βόρεια Αμερική, μαζί με τον Patrick Droney. Σε μια τελευταία της συνέντευξη δήλωσε πλέον έτοιμη και για την υπέρβαση- μια συνεργασία με τη θεία της Janet.

Η Paris Jackson, ετών 23, κάνει διακριτικά και τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Τελευταία της καταγραφή, στο φετινό Sex Appeal (Hulu), μια teen/emotional/drama/comedy που πιθανότατα θα την ξεχάσεις, προτού καν τελειώσει.

Δημήτρης Πάντσος

Share
Published by
Δημήτρης Πάντσος