Categories: ΚΛΠ

Οι Έλληνες καταναλωτές ψήφισαν τα AQUA Carpatica σαν Προϊόν της Χρονιάς 2022.

Οι Έλληνες καταναλωτές ψήφισαν τα AQUA Carpatica σαν Προϊόν της Χρονιάς 2022 στον ομώνυμο ετήσιο διαγωνισμό – τον μόνο που επιβραβεύει προϊόντα και παραγωγούς για καινοτομία και ποιότητα βάση ψήφων καταναλωτών. 

AQUA Carpatica, συνεχίζουν να αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητά τους μέσω της ανάδειξής τους ως Προϊόν της Χρονιάς για το 2022 στην κατηγορία τους. 

Το ‘’Προϊόν της Χρονιάς΄΄ είναι ο μεγαλύτερος διεθνής θεσμός που ψηφίζεται από τους ίδιους τους καταναλωτές με κριτήριο την καινοτομία των προϊόντων. Δραστηριοποιείται σήμερα σε σχεδόν 50 χώρες με σκοπό να καθοδηγήσει τους καταναλωτές στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύσει τους παραγωγούς για την ποιότητα και την καινοτομία. Η έρευνα των φετινών βραβεύσεων διεξήχθη από την IRI σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ο κος Γιάννης Βάλβης Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής  AQUA Carpatica δηλώνει σχετικά με τη νέα διάκριση «Ο θεσμός ‘’Προϊόν της Χρονιάς’’, με το κύρος του, τις αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες και τη μεγάλη συμμετοχή των καταναλωτών, προσθέτει αξία στη διάκρισή μας αυτή. Και, η χαρά μου είναι διπλή αφού προέρχεται και από καταναλωτές που είναι και συμπατριώτες μου: Έλληνες! Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται η ασυναγώνιστη γεύση, η μοναδικότητα και η υψηλή ποιότητα για το «νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη». Τέτοιες διακρίσεις αποτελούν κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένα νερά».

Οι πηγές των AQUA Carpatica ανακαλύφτηκαν το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Εξερευνήθηκαν, αναλύθηκαν σαν σύσταση και άρχισαν να εμφιαλώνονται το 2010. Το  Φυσικό Μεταλλικό, το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, αλλά και το Kids, εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα; Ένα  δροσερό, ευχάριστο, με απαλή, βελούδινη γεύση και χωρίς καμία επίγευση  Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό.

Το AQUA Carpatica είναι το μοναδικό νερό στον κόσμο χωρίς νιτρικά (το Φυσικώς Μεταλλικό Νερό) ή σχεδόν χωρίς νιτρικά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA