Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

Η Elle Macpherson θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να κάνουν καλύτερο σεξ

Το «Σώμα» μόλις κυκλοφόρησε μία σειρά με φυτικά συμπληρώματα που βάζουν στόχο τη βελτίωση της ερωτικής διάθεσης των γυναικών. 
Η Elle Macpherson θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να κάνουν καλύτερο σεξ

Η 56χρονη Elle Macpherson, με καταγωγή από την Αυστραλία, με το εξωπραγματικά καλλίγραμμο σώμα (OK διαθέτει ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές μέχρι σήμερα. Από την πρώτη φορά, στο μακρινό 1994, όταν το τοπ μόντελ αποφάσισε να φύγει από το διάσημο Ford Models για ν’ ανοίξει το δικό της πρακτορείο μοντέλων μέχρι τα εσώρουχα Elle Macpherson Intimates που μοσχοπούλησαν στα 90s και την ακόμα πιο πρόσφατη επιχειρηματική της κίνηση, τα WelleCo με συμπληρώματα διατροφής, η Macpherson δείχνει πως δεν επαναπαύτηκε ποτέ στα συμβόλαια που έκλεινε με τις μεγάλες εταιρίες μόδας κι ομορφιάς, όσα μηδενικά κι αν είχαν αυτά. Μάλιστα το 2005 η Elle βραβεύτηκε σαν Επιχειρηματίας της Χρονιάς.

Η πρόσφατη προσθήκη στο portfolio του brand της είναι μια σειρά από συμπληρώματα διατροφής που στοχεύουν στη ρίζα της λίμπιντο. Super boosters φυτικής προέλευσης- για την ακρίβεια είναι μείγμα βοτάνων όπως το Maca- που βελτιώνουν την ερωτική διάθεση και τη διάρκεια στο σεξ. 

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.