Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της απαντούν με μήνυση κατά των συκοφαντικών δημοσιευμάτων

Σε ανάρτησή της η κα Ακρίτα αναφέρει ότι η μήνυση στρέφεται «κατά αυτών που προέβησαν στη σωρεία των ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την υιοθεσία του ενήλικου πλέον παιδιού μου» και συγκεκεριμένα στον χρήστη με το όνομα “‘Pola Oikonomou’ που έγραψε το επίμαχο κείμενο στο προφίλ της Έλιας Ζερβου” και «στην Έλια Ζερβού που υπερθεμάτισε ισχυριζόμενη ότι θυμάται… συγκεκριμένα περιστατικά από μια υποτιθέμενη δίκη που δεν έγινε ποτέ». 

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποιεί οτι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει «μήνυση και κατά όλων όσοι προέβησαν σε σχολιασμό των αρχικών έκνομων αναρτήσεων, διαπράττοντας και αυτοί ποινικά αδικήματα» σε ομάδα του facebook.

Όπως τονίζει η κα Ακρίτα, «οι χρήστες αυτοί προέβησαν σε άθλια και συκοφαντικά σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου χωρίς στοιχειωδώς να ζητήσουν από τον/την διαχειριστή-της σελίδας να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τους ψευδείς ισχυρισμούς του/της. Οι μηνύσεις σε άτομα που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο τους θα αποσταλούν απευθείας στους κατόχους των λογαριασμών χωρίς την συνδρομή της ΔΗΕ».

«Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που μας δίνει ο νόμος, ώστε να μην μείνει ατιμώρητος κανένας ανήθικος υβριστής και κανένας αισχρός συκοφάντης», καταλήγει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος και συγγραφέας. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA