Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

«Harley Quinn»: Η DC έκοψε σκηνή στην οποία ο Μπάτμαν κάνει στοματικό έρωτα στην Κατγούμαν

«Οι ήρωες δεν κάνουν τέτοια πράγματα», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της DC.

Μια από τις καλύτερες σειρές της DC δεν είναι live action αλλά κινούμενα σχέδια. Το «Harley Quinn», στην οποία η Κέιλι Κουόκο δανείζει την φωνή της στον υπέροχο αυτόν χαρακτήρα της Κουίν, σίγουρα δεν είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά. Γεμάτη από σκηνές βίας, σεξ και αρκετές βρισιές, αυτή η σειρά της DC έχει πολλές φορές φτάσει στα όρια για το τι μπορεί να μια σειρά, όσο ενήλικη κι αν είναι, να δείξει. Αλλά από ότι φαίνεται μια σκηνή από την επερχόμενη τρίτη σεζόν κατάφερε να τα ξεπεράσει και κόπηκε.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη ενός από τους δημιουργούς της σειράς, του Τζάστιν Χάλπερν, στο Variety αποκάλυψε πως τα μεγάλα κεφάλια της DC και του HBO έπρεπε κάπου να πουν ένα «ως εδώ» όταν οι σεναριογράφοι τους παρουσίασαν μια σκηνή από την σειρά. «Είναι πολύ ευχάριστο και απελευθερωτικό να χρησιμοποιούμε χαρακτήρες οι οποίοι θεωρούνται κακοί γιατί μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα με αυτούς. Ενα τέλειο παράδειγμα είναι πως σε αυτή την τρίτη σεζόν της “Harley Quinn” είχαμε μια σκηνή στην ο Batman κάνει στοματικό έρωτα στην Catwoman. Και στη DC είπαν πως “όχι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Οι ήρωες δεν κάνουν τέτοια πράγματα.” Και εμείς ρωτήσαμε “θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι ήρωες είναι εγωιστές εραστές;” Και αυτοί απάντησαν “όχι, αλλά πουλάμε παιχνίδια στον κόσμο με αυτούς τους ήρωες. Είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα παιχνίδι αν ο Batman κάνει στοματικό έρωτα σε κάποια”.»

Πάντως μέσα σε αυτές τις δυο σεζόν η σειρά δεν έχει ντραπεί καθόλου στο να δείξει διάφορες σκηνές γεμάτες βία ή άλλες πάλι οι οποίες είχαν σεξ. Και το μόνο σίγουρο είναι πως η τρίτη σεζόν, η οποία ακόμα δεν έχει κάποια ημερομηνία για την πρεμιέρα της, θα είναι γεμάτη στιγμές σαν κι αυτές, ακόμα κι αν η DC και τo HBO προσπαθούν να κόψουν μερικές.

ΠΗΓΗ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.