Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.10.2020

H νέα σειρά One for One® TOMS bags βοηθάει μια μητέρα να γεννήσει με ασφάλεια

Εκτός από τα αγαπημένα σου παπούτσια και γυαλιά, η TOMS λανσάρει μια νέα σειρά από limited edition τσάντες.

Εμπνευσμένη από αυθεντικά εθνικ μέρη όπως Λατινική Αμερική και Αφρική,η νέα σειρά τσαντών έχει ως στόχο να βοηθήσει μητέρες που έχουν ανάγκη να γεννήσουν με ασφάλεια. Συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Every Mother Counts έτσι ώστε με κάθε αγορά μιας τσάντας TOMS να ενισχύει το έργο του. One for One ® Κάθε χρόνο, 40 εκατομμύρια γυναίκες γεννούν σε μη ασφαλείς συνθήκες. Η κύρια αιτία θανάτου είναι οι μολύνσεις. Παρέχοντας λοιπόν καθαρότερες συνθήκες γέννας αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση, μπορούν να σωθούν παραπάνω από ένα εκατομμύριο μητέρες και παιδιά κάθε χρόνο.

THC-03-Tech-Pack-Multi-Stripe

Επιλέγοντας μια τσάντα από τη νέα συλλογή TOMS, ενισχύεται οικονομικά το δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας που παρέχει υποστηρικτική εκπαίδευση σε τοπικούς βοηθούς τοκετού, καθώς και ένα kit εξοπλισμένο με τα απαραίτητα υλικά για μια ασφαλή γέννα: σαπούνι, γάντια, γάζες, σφικτήρα λώρου, ένα χειρουργικό νυστέρι και μια καθαρή επιφάνεια. Σύμμαχος της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Every Mother Counts, που ιδρύθηκε από την Christy Turlington Burns. Στόχος του ΕΜC είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες τοκετού παγκοσμίως εξασφαλίζοντας χορηγίες για την αντιμετώπιση βασικών θεμάτων όπως είναι η μετακίνηση, η εκπαίδευση και οι προμήθειες. Ο οργανισμός δραστηριοποιείται σε Αμερική, Ινδία, Τανζανία, Ουγκάντα, Μαλάουι και Αϊτή.

PLR-10-Backpack-Red

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις χειροποίητες τσάντες πουέφερναν μαζί τους οι άνθρωποι της TOMS από τα φιλανθρωπικά ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική, τη Νότια Ασία και την Αφρική. Όλη η σειρά αντικατοπτρίζει την αισθητική και την κουλτούρα των χωρών αυτών: πλούσια υλικά, χειροποίητες χάντρες και περίτεχνα κεντήματα. Έχουν μια λειτουργική ομορφιά και συγχρόνως «κουβαλούν» την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουν ζωές άλλων.

WXU-04-EXCURSION-CITRUS-WAXED-CANVAS-BACKPACK

Η συλλογή TOMS περιλαμβάνει την Artisan, την Travel-Inspired fashion και την Campus & Tech. Artisan Φτιαγμένες στο χέρι με φροντίδα από ντόπιους τεχνίτες, αυτές οι μοναδικές τσάντες διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες και χαρακτηρίζονται από τις αυθεντικές τους λεπτομέρειες όπως τα απλικαριστά κεντήματα, τις υφάνσεις και τις μοναδικές χάντρες. Κάθε τσάντα είναι φτιαγμένη με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών που περνούν από γενιά σε γενιά και συχνά απαιτείται ακόμα και μία ολόκληρη μέρα για να κατασκευαστούν από την αρχή ως το τέλος. Campus & Tech Είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο τους και να προστατεύουν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως laptops και tablets, κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής μέσα στη μέρα. Οι πολύχρωμες αυτές «tech» τσάντες, διατίθενται σε ποικιλία διαφορετικών υλικών και σχεδίων και είναι ιδανικές για φοιτητές και επαγγελματίες. Travel- Inspired Fashion Ελαφριές και έτοιμες για πολλαπλές χρήσεις, οι τσάντες είναι κατασκευασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (αλλά και κάθε μέρα). Με οδηγό τις εμπειρίες των υπαλλήλων της TOMS από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, κάθε μοντέλο συνδυάζει τη μόδα και την χρηστικότητα. Είναι φτιαγμένες με σκοπό να γίνουν οι πιο αξέχαστες και «πολυταξιδεμένες» χειραποσκευές σας.

H TOMS σας προσκαλεί την Παρασκευή 3 Απριλίου στο νέο corner της στο 3ο όροφο του attica, City Link για να ανακαλύψετε από κοντά την καινούργια συλλογή από ανδρικές και γυναικείες τσάντες. Σύμμαχος της TOMS σε αυτή την προσπάθεια, είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Every Mother Counts, που ιδρύθηκε από την Christy Turlington Burns.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TOMS, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.toms-shoes.gr. Παρακολουθήστε την TOMS στα social media: Facebook: www.facebook.com/tomsgreece Instagram: www.instagram.com/tomsgreece Youtube: https://www.youtube.com/user/tomsshoes

http://youtu.be/ANXomDrWHyI

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.