Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε την αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη στο Τόκιο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΡΤ δεν κατάφερε να μεταφέρει εικόνα από την αναμέτρηση ενός ακόμη Έλληνα αθλητή και εκπροσώπου της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο λόγος για τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, στον δεύτερο γύρο του μονού των ανδρών, ο οποίος επίσης δεν προβλήθηκε ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η Ομοσπονδία του αθλήματος ενημέρωσε πως δεν υπάρχει κάλυψη αφού δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς. Επί της ουσίας, η ΕΡΤ προσπάθησε να κάνει δική της παραγωγή για την κάλυψη του αγώνα, ωστόσο δεν της δόθηκε άδεια.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση ανέφερε: «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3».

Να σημειωθεί πως, ο Παναγιώτης Γκιώνης επικράτησε 4-1 στα γκέιμ του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (Νο.31 του ταμπλό), έπειτα από 39 λεπτά αγώνα. Μετά το 4-0 επί του Σέρβου Ζολτ Πέτο στον πρώτο γύρο, Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος κι αντέδρασε υποδειγματικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Σαλέχ στο τρίτο γκέιμ (2-1), φτάνοντας εντέλει σε μία καθαρή νίκη. 

Τα γκέιμ: 13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6

(Πηγή: News247.gr)

POPAGANDA