Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
20.09.2021

H ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε την αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη στο Τόκιο

Μέσω της οποίας πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του πινγκ πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΡΤ δεν κατάφερε να μεταφέρει εικόνα από την αναμέτρηση ενός ακόμη Έλληνα αθλητή και εκπροσώπου της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο λόγος για τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, στον δεύτερο γύρο του μονού των ανδρών, ο οποίος επίσης δεν προβλήθηκε ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η Ομοσπονδία του αθλήματος ενημέρωσε πως δεν υπάρχει κάλυψη αφού δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς. Επί της ουσίας, η ΕΡΤ προσπάθησε να κάνει δική της παραγωγή για την κάλυψη του αγώνα, ωστόσο δεν της δόθηκε άδεια.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση ανέφερε: «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3».

Να σημειωθεί πως, ο Παναγιώτης Γκιώνης επικράτησε 4-1 στα γκέιμ του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (Νο.31 του ταμπλό), έπειτα από 39 λεπτά αγώνα. Μετά το 4-0 επί του Σέρβου Ζολτ Πέτο στον πρώτο γύρο, Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος κι αντέδρασε υποδειγματικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Σαλέχ στο τρίτο γκέιμ (2-1), φτάνοντας εντέλει σε μία καθαρή νίκη. 

Τα γκέιμ: 13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6

(Πηγή: News247.gr)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.