ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση μαστροπείας 12χρονης στα Σεπόλια: Ερχονται οκτώ νέα εντάλματα σύλληψης

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Η ανήλικη μαθήτρια έδωσε επιπλέον στοιχεία στην έκτη κατάθεσή της, που οδήγησαν τις Αρχές στην ταυτοποίηση 8 ακόμα ανδρών, όπως αναφέρει το STAR.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν καταθέσει προσφυγή στην απόφαση των Αρχών να μη βλέπει την κόρη της. Να σημειωθεί πως η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Μιλώντας ο δικηγόρος της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας στο STAR εξέφρασε τις ενστάσεις του στην καθυστέρηση των Αρχών να βρουν τους άντρες που έχει υποδείξει η ανήλικη.

“Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είπε χθες στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφτηκε τον Οκτώβριο του 2022. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που διατηρούσε μίνι-μάρκετ στα Σεπόλια, αποκαλύφτηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την μικρή. Ο Μίχος είχε φτιάξει προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα γνωριμιών προσελκύοντας υποψηφίους «πελάτες» που στη συνέχεια βρισκόντουσαν και βίαζαν το κορίτσι. Ο παιδοβιαστής πήγαινε και σε οίκο ανοχής την 12χρονη“.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA