ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Κόρινθο: Δίνει μάχη στο νοσοκομείο ο 15χρονος

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το σφοδρό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε δύο νεαρούς, ενώ ο 15χρονος οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη, στις 05:35 της περασμένης Δευτέρας στο 95,4ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης -Καλαμάτας, στο ύψος του σταθμού εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Τροχαία, οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τον 18χρονο τραυματία και τον 69χρονο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, καθώς και από πολίτες που ενδεχομένως περνούσαν από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος. Επίσης, αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως λειτουργούν στην περιοχή.

Παράλληλα, προσπαθούν να διακριβώσουν το πώς πήρε ο 15χρονος τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκε στη μητέρα του.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο ανήλικος κινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη και συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με ένα άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και οδηγούσε 69χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα η 18χρονη αδελφή του οδηγού του πρώτου αυτοκινήτου και ένας 16χρονος που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του ίδιου οχήματος. Επίσης, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 15χρονος οδηγός, καθώς και ένας 18χρονος που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Ο 15χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 18χρονος τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ ο 69χρονος αλλοδαπός του δευτέρου τραυματίστηκε ελαφρά και έχει βγει από το νοσοκομείο.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA