ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος: Ο γιος μου θα προσφύγει εναντίον όσων επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του

Σε νέα δήλωσή του για την καταγγελλόμενη συγκάλυψη σε υπόθεση ναρκωτικών που  φέρεται να εμπλέκεται ο γιος του, προχώρησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως αναφέρει, ο γιος του «εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την άθλια σκευωρία, που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και την κάθαρση που κάνουμε πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήττει σε όλα τα επίπεδα και τον γιο μου Δημήτρη -που το μοναδικό του παράπτωμα είναι ότι είναι γιος μου- θέλω να τονίσω ότι: εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο γιος μου εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Ως πατέρας μόνο παραπέμπω στη δήλωσή μου: θα τους πάω μέχρι το τέλος.

Ο λόγος στη Δικαιοσύνη».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA