ΕΛΛΑΔΑ

«Θα τους πάω μέχρι τέλους» – Κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού o Τάκης Θεοδωρικάκος

Στον Άρειο Πάγο μετέβη το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, για να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Ο υπουργός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις για τις «προνομιακές» σχέσεις αξιωματούχων της ΕΛΑΣ με το οργανωμένο έγκλημα, όσο και για την υπόθεση που αφορά σε καταγγελία συγκάλυψης υπόθεσης που αφορούσε τον γιο του.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου δήλωσε πως ο απόστρατος αξιωματικός «εκτελούσε την άθλια σκευωρία με ψέμματα και συκοφαντίες». Σύμφωνα με τον υπουργό η κατηγορία «κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου» καθώς «οι πέντε αστυνομικού κατέθεσαν πως έγινε έλεγχος και δεν βρέθηκε ουδέν μεπτόν», ενώ τόνισε εμφατικά πως θα τους πάει μέχρι τέλους γιατί «με την τιμή του γιου μου και της οικογένειας μου κανείς δεν θα παίξει».

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Mega που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων επικρατεί πανικός με στελέχη να καταγγέλλουν ότι τα τελευταία 24ωρα, μετά τις 26 Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει ένα είδος «πογκρόμ».

Αστυνομικοί αναφέρουν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς η νέα διοίκηση δίνει λευκά χαρτιά και απαιτεί να υπογράψουν δηλώσεις ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Προσθέτουν δε ότι έχουν δεχθεί απειλές όπως «θα σε τελειώσω» και «θα σε διώξω από το σώμα».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA