Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.09.2022

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα»

Καταγγέλλουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα»

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» Γιάννης Φραγγίδης, στη διάρκεια κινητοποιήσεων των εργαζομένων που αντιδρούν στη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού από τη διοίκηση της επιχείρησης.

Η σύλληψη έγινε πριν από λίγη ώρα έξω από το εργοστάσιο και σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε δώσει σχετική εντολή σε περίπτωση που εμποδίζονταν οι απεργοσπάστες από το να εισέλθουν στον χώρο.

Εργαζόμενοι στη «Μαλαματίνα» βρίσκονται εδώ και μέρες σε κινητοποιήσεις ζητώντας από την εργοδοσία να πάρει πίσω τις απολύσεις που έκανε πρόσφατα και να υπογράψει αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας. Σε όλο αυτό το διάστημα, δεν επιτρέπουν την είσοδο σε άλλους εργαζόμενους, παρά μόνο σε στελέχη της διοίκησης.

Σήμερα, έξω από το εργοστάσιο και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε λεωφορείο που μετέφερε απεργοσπάστες, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα εναντίον τους και να μην επιτρέπουν την είσοδο τους στις εγκαταστάσεις.

Οι απεργοί κάνουν λόγο για προκλήσεις από πλευράς εργοδοσίας ώστε να δημιουργηθούν επεισόδια και για προσπάθεια τρομοκράτησης τους με συλλήψεις, οι οποίες όπως λένε δεν πρόκειται να τους κάμψουν.

Έξω από την επιχείρηση βρέθηκαν πριν από λίγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με αντιπροσωπεία της Κ.Ε του κόμματος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και ο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.