Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2022

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης για τις υποκλοπές

Σημειώνεται ότι η κλήση του εισαγγελέα προς τον Θανάση Κουκάκη ήρθε μόλις την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι από τον Απρίλιο έχει προχωρήσει στην καταγγελία για παρακολούθησή του, από την υπαγόμενη στον πρωθυπουργό ΕΥΠ.
Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης για τις υποκλοπές

Τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη αναμένεται να δει σήμερα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος για την υπόθεση των υποκλοπών.

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή η κατάθεση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου, με αφορμή μια ανάρτησή του περί παρακολούθησης του σημερινού πρωθυπουργού από ιδιώτη το 2018.

Σημειώνεται ότι η κλήση προς τον Θανάση Κουκάκη ήρθε μόλις την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι από τον Απρίλιο έχει προχωρήσει στην καταγγελία για παρακολούθησή του από την υπαγόμενη στον πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, επί 2,5 μήνες, την περίοδο που ερευνούσε υποθέσεις Ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών.

Ο δημοσιογράφος, που έχει ζητήσει δημοσίως από τον εισαγγελικό λειτουργό να προβεί σε μια σειρά από απαραίτητες και επείγουσες ενέργειες για τη διερεύνηση της υπόθεσης, θεωρεί πως θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία εάν διεξαχθεί πλήρης εισαγγελικός έλεγχος για το λογισμικό Predator στην εταιρεία Intellexa και στην εταιρεία Krikel.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.