Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.11.2023

Στον εισαγγελέα οι 87 συλληφθέντες από το οπαδικό «ραντεβού» στη Νέα Ιωνία

Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα, οι 87 συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν δώσει οπαδικό «ραντεβού» το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Ιωνία πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου της Αθήνας.
Στον εισαγγελέα οι 87 συλληφθέντες από το οπαδικό «ραντεβού» στη Νέα Ιωνία

Τον δρόμο για τον εισαγγελέα θα πάρουν σήμερα οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό επεισόδιο που απετράπη, το απόγευμα της Κυριακής, στη Νέα Ιωνία.

Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση τους και ειδικότερα σε ποιους εξ αυτών θα αποδοθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής, κοντά σε γήπεδο της περιοχής, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν ξύλινα στυλιάρια και σιδερένια ράβδο. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατηγορύνται –κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και στην ΓΑΔΑ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.