Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.05.2023

Σεπόλια: Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας

Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.
Σεπόλια: Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας

Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Η 37χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται στην φυλακή κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR δήλωσε πως ήταν λάθος της που άκουσε τους αστυνομικούς που την συμβούλευσαν να μην πλησιάσει τον Η. Μίχο.

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα». 

Η ίδια, για την αθωότητα της οποίας δηλώνουν σίγουρα τα παιδιά της, δήλωσε ακόμη: «Έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα, δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η… να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».

Η 37χρονη έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς την κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα, η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε  η αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου. Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ένας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου» λέει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, καθώς έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.