Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.02.2023

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 16χρονος Ρομά φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στην περιοχή των Διαβατών.

Ο νεαρός υποβλήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε ιατροδικαστική εξέταση, ύστερα από εισαγγελική εντολή στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 16χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε από το υπηρεσιακό όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τα ίδια ευρήματα, διαπιστώθηκε πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) σχετικά με το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν από το «Ιπποκράτειο» για την κατάσταση του 16χρονου και στην οποία αναφέρεται πως η έκδοση ιατρικού ανακοινωθέντος είναι σε κάθε περίπτωση ευθύνη του διοικητή και η ενημέρωση των συγγενών ευθύνη των γιατρών, ενώ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη στάση του διοικητή του νοσοκομείου, αφού έχει λάβει τη σχετική άδεια για το ιατρικό ανακοινωθέν από τους συγγενείς του θύματος.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.