ΕΛΛΑΔΑ

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου στο Μοσχάτο

H ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Επιπρόσθετα όπως είπαν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής βρήκε ότι η σορός του λογιστή έφερε και κατάγματα στα πλευρά.

Ακόμη σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ από την ιατροδικαστική προέκυψε πως ο 50χρονος έφερε εκχυμώσεις στο κεφάλι, χτυπήματα στον θωρακικό μυ, αλλά και βαριά κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά, γεγονός που αποδεικνύει πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πιθανόν από πελάτες με τους οποίους είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε από το κινητό της 47χρονης στο σαλόνι του διαμερίσματος και το οποίο δείχνει τι συνέβη μεταξύ θύματος και κατηγορούμενης.

Ακόμη αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα εξηγήσουν το γιατί ο 50χρονος φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Θα διαπιστωθεί δηλαδή αν το θύμα είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες πριν ανεβεί στη καρέκλα και περάσει στον λαιμό του τον αυτοσχέδιο βρόγχο.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σε υποθέσεις που έχει χειριστεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος προκειμένου να διαπιστώσουν αν χρώσταγε και σε άλλες πελάτες μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και ποιοι τον είχαν ξυλοκοπήσει.

Μέχρι αυτή την ώρα άφαντη παραμένει η πρώην σύζυγος του, η οποία αναζητείται προκειμένου να καταθέσει μιας και το θύμα έλεγε στους πελάτες του ότι αυτή πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στο εξωτερικό.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA