ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βαρουφάκης δεν αναγνωρίζει ως δράστες τους 2 συλληφθέντες

Κατάθεση χωρίς να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας έδωσε στην 1η Ανακρίτριας Ανηλίκων ο γενικός γραμματέας του Μέρα 25, Γιάννης Βαρουφάκης, για την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα αγνώστων την περασμένη Παρασκευή στα Εξάρχεια.

Ο κος Βαρουφάκης δήλωσε πως δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών. Κατά τον κ. Βαρουφάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να αναφερθεί σε ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, πριν καν καταθέσει ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα απολογηθεί στη 1 μετά το μεσημέρι ο 19χρονος που συνελήφθη ως μέλος της ομάδας που επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη. Η δικαστική λειτουργός διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ένας 35χρονος που προσήχθη χθες για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν στην ομάδα που επιτέθηκε στον κ. Βαρουφάκη. Η Ανακρίτρια θα μελετήσει τα στοιχεία και εφόσον το κρίνει θα ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ώστε να τον καλέσει σε απολογία. (ΑΠΕ/ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA