ΕΛΛΑΔΑ

ΜέΡΑ25: «Η υπόθεση Πάτση αναδεικνύει την κυνικότητα της Μητσοτάκης Α.Ε.»

«Το ΜέΡΑ25 από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο “Ηρακλής”, αυτή η ψευτοαγορά των κόκκινων δανείων, υπογράμμιζε την διαπλοκή κυβερνητικών κύκλων και αυτής της χυδαίας αγοράς του ανθρώπινου πόνου, των σπιτιών, των μικρομάγαζων τα οποία κατέρρευσαν τα 13 χρόνια των μνημονίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Τώρα με την δυσώδη υπόθεση Πάτση, έχουμε έναν πρωθυπουργό που απολύει έναν από τα χαμηλότερα στελέχη του για μια συμμετοχή σε αυτό το αλισβερίσι. Τον κ. Μητσοτάκη που είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την αγορά του “Ηρακλή” μαζί με τον κοινωνικό του κύκλο ποιος θα τον απολύσει; Ο ελληνικός λαός πρέπει να το κάνει», σημειώνει το ΜέΡΑ25, υπογραμμίζοντας πως «η υπόθεση Πάτση αναδεικνύει την κυνικότητα της Μητσοτάκης Α.Ε., αλλά και την εγκληματικότητα των μνημονιακών κυβερνήσεων διαχρονικά, διότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έδωσε την δυνατότητα της πώλησης των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το ιδιώνυμο».

«Το έγκλημα συνεπώς που διαπράττεται έχει την υπογραφή όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, όσο κι αν τώρα δήθεν αντιμαχούν πάνω στο κοινά συμφωνημένο τους πλαίσιο υπέρ των αρπακτικών, των τραπεζιτών, της ολιγαρχίας και των διαφόρων “Πάτσηδων” που “νόμιμα” πλιατσικολογούν», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA